top of page
Aankoop en verkoop van tweedehandsjuwelen bij Goudsmederij Verbeelt Eeklo

Goudsmederij Verbeelt in Eeklo:
aankoop en verkoop van tweedehandsjuwelen

Vintage en nog veel oudere juwelen van topkwaliteit

Houdt u van oude juwelen, dan is Goudsmederij Verbeelt de plek waar u heen moet. Als opkoper van gouden, zilveren en andere juwelen zijn wij in regio Eeklo gekend om ons ruim aanbod van tweedehandsjuwelen. Wij verkopen vintage juwelen uit de jaren 70-80 maar ook echte oude sieraden uit grootmoeders tijd. U heeft bij ons de keuze uit ringen, oorbellen, armbanden en halssnoeren, hip en modern of fijn bewerkt met stenen, ivoor en kralen. Alle sieraden die mensen in onze zaak te koop aanbieden, worden zorgvuldig schoongemaakt en opgeblonken. U vindt bij ons gegarandeerd een pareltje om uw juwelencollectie uit te breiden.

Anker 1
tweedehands juwelen bij Goudsmederij Verbeelt in Eeklo

Een juiste prijs voor uw erfstuk

Misschien heeft u zelf een gouden juweel dat u geërfd heeft en bent benieuwd naar de waarde. U mag het ons altijd voorleggen. Wij doen een onderzoek naar de echtheid ervan en kunnen het tegelijk taxeren. Bent u bereid het te verkopen, dan krijgt u van ons een correcte prijs die in lijn ligt met de dagkoers van goud. Of u kiest uit onze collecties een ander juweel van gelijke waarde. Aan u de keuze.

Anker 2

Herstelling van elk juweel

Aangezien wij al zo lang in het vak zitten, beschikken wij ook over de nodige ervaring om alle reparaties uit te voeren. Is het slotje van uw armband kapot? Heeft u een gebroken kettinkje of mist uw ring een steentje? Wij hebben de fijnste borsteltje en de juiste producten om uw juweel te herstellen en weer te doen schitteren.

Anker 3
bottom of page