top of page
iStock-599908966.jpg

Goudsmederij Verbeelt in Eeklo:
dé place to be voor goud, zilver, nieuwe en vintage juwelen

Wilt u goud, zilver of juwelen verkopen?

Kom gerust langs in onze zaak! Maak alvast hier uw afspraak.

Verbeelt, familiezaak met een hart voor goud

Bij Goudsmederij Verbeelt treft u twee generaties van kenners en liefhebbers van edelmetalen. Wij zijn uw partner voor de aankoop van goud, onder welk vorm ook. U krijgt van ons een correcte prijs in overeenstemming met de goudkoers van de dag. Maar wat bij ons zo bijzonder is, is dat u uw oud sieraad ook kan inruilen voor een juweel uit onze nieuwe collecties.

Wij verdelen namelijk de trendy juwelencollecties van Orage en Lotus in zilver en staal. Daarnaast verkopen we eveneens gouden en tweedehandsjuwelen. Die laatste hebben we uiteraard eerst mooi opgepoetst en eventueel hersteld zodat ze weer hun oorspronkelijke glans hebben. Bovendien kunt u bij ons terecht voor elke reparatie aan uw juwelen. U mag van Goudsmederij Verbeelt niets minder dan een alomvattende en professionele service verwachten.

Benieuwd naar onze diensten? U leest er meer over op deze website.

iStock-1338646661.jpg

Welk goud kopen wij op?

Wij betalen u de hoogste prijs afgaande op de goudkoers. Wij kopen o.a. volgende oude juwelen op:

Alle gouden voorwerpen (9K - 14K - 18K en 22K)

Tandengoud

Medailles en munten in goud

Ringen, kettingen, oorbellen en armbanden in goud

Gouden horloges

Alle juwelen in goud (met of zonder edelstenen)

Reparaties gouden sieraden en juwelen

Is een bijzonder juweel toe aan een herstelling? Laat het niet liggen en breng het binnen bij Goudsmederij Verbeelt in Eeklo. U kan beroep doen op ons voor reparaties van gouden sieraden en juwelen, vlot, degelijk en met de grootste zorg.

Verkoop van juwelen

We verdelen het merk Orage en Lotus en brengen zo een steeds wisselende collectie van juwelen in zilver en staal. Verder verkopen wij nieuwe en tweedehands gouden juwelen.

bottom of page