top of page
Goudsmederij Verbeelt Eeklo met collectie zilveren juwelen

Kerstmis en de eindejaarsfeesten staan weer voor de deur

Feestdagen … de tijd van lekker eten, samen zijn, herinneringen bovenhalen en natuurlijk, elkaar verrassen met een cadeautje. Ben je op zoek naar het onvergetelijke kerstcadeau?

Een juweel als cadeau is altijd en voor iedereen leuk!

Met een persoonlijk juweel onder de kerstboom maak je iedereen blij. Het is in ieder geval geen taboe meer om ook een man een juweel te schenken. Meer en meer mannen dragen graag een halsketting of ringen. Of een mooie armband die hij samen met zijn horloge kan dragen? Tijdloos, bijzonder en stijlvol, zeker als je er een mooie gravure in zet die het juweel helemaal uniek maakt.


Moeder en dochter, vader en zoon en ook geliefden kiezen soms ook ‘matching’ sieraden. Dit is een blijvend kerstcadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een halsketting voor de mama en een in dezelfde stijl voor de dochter. Of een breekhanger voor de koppels zodat elk een stukje kan dragen.


Juwelen laten graveren

Een juweel als kerstcadeau, dat is een mooie en onvergetelijke herinnering. Bovendien kan je je juweel laten graveren, bijvoorbeeld met de naam van het kindje voor kersverse moeders en vaders. Of kies gewoon voor een gepersonaliseerd kerstcadeau voor je man of vrouw. Een juweel laten graveren is trouwens zeer betaalbaar. Meteen heb je een blijvend en onvergetelijk cadeau.


Laat je omringen of omarmen

Kettingen en armbanden doen het goed in elke leeftijdscategorie. Bovendien zijn ze als kerstcadeau geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Gegraveerde ringen met een persoonlijke boodschap zijn een vertrouwelijke uiting van je gevoelens. Draag ze samen, want ze zijn enkel voorbehouden aan de dierbaarste persoon in jouw leven. Je kan ook opteren voor een armband die je samen dagelijks draagt. Draagt je vriendin of echtgenote elke dag een zilveren armband? Dan kan je een hals- of armketting in dezelfde stijl erbij kopen, of een tweede zilveren armband voor aan de andere arm.


Ideeën opdoen? Kom naar Goudsmederij Verbeelt en vind in onze mooie collecties het gepaste juweel.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page