top of page
Goudsmederij Verbeelt Eeklo met collectie zilveren juwelen

Titanium is ideaal voor trouwringen of verlovingsringen

Wat is titanium?

Titanium bezit een karakteristieke zilvergrijs-witte kleur en is een van de hardste (natuurlijke) metalen ter wereld. Hoewel zeker even sterk als staal en nog vele malen sterker dan goud, heeft titanium een uitzonderlijk licht gewicht. Bovendien is het praktisch even corrosiebestendig als het edele platina. Deze eigenschappen, gecombineerd met het feit dat het 100 % hypoallergeen is, maakt dat titanium een ideaal materiaal is voor trouwringen, vriendschapsringen en voor mensen met een gevoelige huid.

titanium trouwring

Originele ringen van titanium

Originele ringen gemaakt van titanium zijn dus een interessante en eigentijdse keuze.

Titanium ringen zijn populair vanwege hun lichtheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudige banden tot opvallende ontwerpen met inlegwerk van edelstenen, hout of andere materialen.


De voordelen van titanium ringen op een rijtje:

- hard en duurzaam,

- licht van gewicht,

- verkleurt niet tenzij onder extreem hoge temperaturen,

- is anti-allergeen en geeft niet af op de huid,

- kunnen worden gegraveerd,

- kunnen bezet worden met diamanten.

- Titanium trouwringen zijn vele malen goedkoper dan trouwringen van goud.


Nadelen van titanium trouwringen

Net omdat de ringen van titanium zo sterk zijn, hangen er ook enkele nadelen aan vast: de maat van de ring is moeilijk te verstellen. Als je wat afgevallen of bijgekomen bent en de ring past niet zo goed meer, dan is het zeer moeilijk om de maat weer wat aan te passen.


Titanium ringen van Marrya

Goudsmederij Verbeelt biedt de mooie collectie titanium ringen van Marrya aan.

Marrya trouwringen staan voor samenhorigheid en liefde in harmonie. De ringen voor alle zintuigen maken indruk met hun tijdloze moderniteit, creatief design en een spannende mix van materialen voor hem en haar. Alle ringen in de Marrya collectie zijn massief. Het aangename draagcomfort aan de vinger wordt verzekerd door een procedure waarbij de binnenste ringrails en de buitenranden hoge prioriteit krijgen in de productie.


Ben je op zoek naar een originele trouwring?

Die vind je vast in de moderne collectie van titanium ringen van Marrya. Bij Goudsmederij Verbeelt in Eeklo.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page